Waardebon verzilveren

Heb je van de gemeente Zaanstad, Wormerland, Oostzaan of Landsmeer in 2021 een waardebon van € 70 ontvangen, waarvoor je een warmtescan kon laten maken ? Zo ja de SZWS kan dat voor je verzorgen. Vul het aanvraag formulier in. Daarna ontvang je van de SZWS een formulier om de gegevens van jou, je huis en je energieverbruik in te vullen. Vul dat formulier in en stuur het ingevulde formulier terug aan de SZWS. Betaal de kosten van de warmtescan aan de SZWS door € 70 over te maken op rekening NL75 TRIO 0788 7643 73 t.n.v. Stichting Zaanse Warmte Scanners. Na ontvangst van je ingevulde formulier en de betaling ontvang je van de SZWS een factuur ter waarde van € 70. Na 31 december 2021 kan je de waardebon helaas niet meer verzilveren.

Wanneer wordt de warmtescan gemaakt. Hiervoor neemt een SZWS vrijwilliger contact met je op, zodra we een warmtescan kunnen maken. Hiervoor mag de buitentemperatuur niet hoger zijn dan 10°C. Normaal starten we in november met het maken van warmtescans en stoppen we in maart. We hebben vanaf mei 2021 een levertijd op de bestelde warmtescans, maar omdat je betaald hebt kon je de waardebon verzilveren tot en met 31 december 2021.

Gezien de werkvoorraad die de SZWS heeft kan het gebeuren dat de warmtescan deze winter niet meer uitgevoerd kan worden. In dat geval wordt in november 2022 een afspraak met je gemaakt om in die winter je warmtescan te komen maken.

Helaas is de waardebonnen actie van de gemeenten op 31 december 2021 ten einde gekomen en is het verzilveren van de waardebonnen na 31 december 2021 niet meer mogelijk.