Waardebon verzilveren

Heb je van de gemeente Zaanstad, Wormerland, Oostzaan of Landsmeer een waardebon van € 70 ontvangen, waarvoor je een warmtescan kan laten maken ? Zo ja de SZWS kan dat voor je verzorgen. Vul het aanvraag formulier in. Daarna ontvang je van de SZWS een formulier om de gegevens van jou, je huis en je energieverbruik in te vullen. Vul dat formulier in en stuur het ingevulde formulier terug aan de SZWS. Betaal de kosten van de warmtescan aan de SZWS door € 70 over te maken op rekening NL75 TRIO 0788 7643 73 t.n.v. Stichting Zaanse Warmte Scanners. Na ontvangst van je ingevulde formulier en de betaling ontvang je van de SZWS een factuur ter waarde van € 70. Daarmee heb je een bestelling gedaan en kan je de waardebon verzilveren, want je hebt een betalingsbewijs.

Wanneer wordt dan de warmtescan gemaakt. Hiervoor neemt een SZWS vrijwilliger contact met je op, zodra we weer een warmtescan kunnen maken. Hiervoor mag de buitentemperatuur niet hoger zijn dan 10°C. Gelukkig voldeed de maand april 2021 aan die conditie en hebben we de nodige warmtescans kunnen plannen. Vanaf 1 mei 2021 zal de buitentemperatuur gemiddeld hoger worden dan 10°C en kunnen we geen warmtescan meer maken. In oktober 2021 gaan we weer warmtescans plannen. Normaal kunnen we in november starten met het maken van warmtescans. We hebben dus vanaf 1 mei 2021 een levertijd op de bestelde warmtescans, maar omdat je betaald hebt kan je de waardebon verzilveren.

Of het waardebonnen budget van de gemeenten nog voldoende is, weet de SZWS niet. Dus hou dat zelf in de gaten. Heb je de SZWS factuur ontvangen verzilver dan de waardebon z.s.m. en wacht niet op de uitvoering van de warmtescan.

Is het waardebon budget niet langer beschikbaar, of heb je je waardebon voor een andere energie besparend product besteed kan je uiteraard altijd een warmtescan bestellen, maar zal je die niet vergoed krijgen van je gemeente.

Heb je geen waardebon ontvangen, kan je uiteraard ook altijd een warmtescan bestellen.